Gelukspakketje.nl STOPT online - Gelukspakketje.nl
Menu
EUR

Gelukspakketje.nl STOPT online

  • 15% kassakorting is alleen geldig op Sale artikelen
  • Minimale aankoopbedrag is €10,--
  • Op verzendkosten ontvang je geen korting
  • Gebruik kortingscode: 15%OPSALE
 
Gelukspakketje.nl stopt online!
 
Lieve allemaal, via deze post willen we jullie laten weten dat we onze webshop Gelukspakketje.nl eind maart offline halen.
 
Op 2 februari 2022 hebben we de webshop heel impulsief en zonder verwachtingen live gezet. We kijken terug op een heel bijzonder avontuur dat we nooit hadden willen missen. Ondanks dat er keus genoeg is in webshops die gelijkwaardige producten bieden, gunden velen van jullie ons veel en mooie bestellingen!
 
Alle inkoop, onderhoud van de volledige webshop, orderafhandeling, Social media, klantenservice, alles hebben we met passie en plezier in eigen beheer gedaan.
Naast de webshop draaien we inmiddels bijna het hele jaar door markten. In contact staan met onze klanten, nieuwe mensen ontmoeten, bijzondere verhalen horen, daar genieten we echt van!
 
Gelukspakketje.nl is een uit de hand gelopen hobby die we naast ons reguliere werk doen. We houden niet van half werk, waardoor er enorm veel tijd ging zitten in de webshop. TE veel tijd om het goed te doen en verwachtingen naar onze klanten waar te blijven maken.
 
Om deze reden hebben we na lang nadenken besloten om de webshop te sluiten en alleen nog fysiek met Gelukspakketje aanwezig te zijn op markten, festivals, Pasar Malams en fairs.
Gelukspakketje.nl blijft wel als website actief. Ook de Facebookpagina en onze Instagram blijven bestaan. Dus jullie blijven van ons horen, we hopen uiteraard dat jullie ons blijven volgen.
 
 
De komende tijd gaan we producten die we niet op markten aanbieden uitverkopen, dus het is zeker de moeite waard om af en toe een kijkje te nemen in de webshop!
 
Veel dank allemaal!
Lieve groet Angelique & Marc
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »